Zoekt u een partner die uw verse citrus, exoten en bijv. druiven inklaart of uitklaart? Alle documenten van import en export verzorgd? En de producten goed kan laten keuren door de KCB?

Wij ontzorgen u met de import van verse groente, fruit. Wij verzorgen de inklaring, douane opslag en keuring. Zo houden we het gehele proces in eigen beheer.

Dit kunnen we doen:

AEO

We hebben de status van Authorised Economic Operator (AEO). We voldoen aan veiligheidscriteria en zijn hiermee een betrouwbare partner voor de Douane.

Ook zorgt het AEO-certificaat voor:

  • Versnelling douanecontrole: omdat je de bijzondere status van de douane krijgt
  • Minder controles van de goederen en documenten door de Douane
  • Voorrang bij controles
  • Mogelijkheid om controles onze locatie plaats te laten vinden

Wilt u een betrouwbare partner voor de douane?

shutterstock 67400287

KCB

Voert u groenten en fruit in? Dan moeten ze worden gekeurd door het KCB. Ofwel Kwaliteits-Controle-Bureau. Een stichting die als belangrijkste taak het inspecteren van verse groenten en fruit, snijbloemen en potplanten heeft. 

Zo’n inspectie mag alleen op een erkende locatie keuren. En dat zijn wij. Dat betekent dat de controles van al uw goederen gewoon bij ons mogen plaatsvinden en wij de verder afhandeling en zending voor u klaar kunnen maken. Wel zo gemakkelijk!

Wilt u ook uw producten laten inspecteren?

mango

Documentatie import en export

Vervoert u verse groente en fruit van het ene naar het andere land? Dan moeten er een aantal administratieve zaken geregeld worden. Zeker als het gaat om goederen die vanuit een niet-EU land komen en voor een ander wel of niet EU-land bestemd zijn. Wij regelen dit goed en graag voor u.

Hoe sneller de documenten beschikbaar zijn, hoe sneller u uw goederen weer verder kunt vervoeren. En dus doen wij er alles aan om dit proces zo snel mogelijk te laten verlopen. Dankzij de AEO-certificering besparen we u al een hoop tijd. Maar ook door bijvoorbeeld alle aangiftes digitaal te versturen en alvast eventuele BTW en/of invoerrechten voor u te betalen.

Ik wil tijd besparen door de documentatie uit te besteden.

shutterstock 16036537

Why Us?

  • AEO, KCB en Documentatie onder 1 dak

  • Ontzorgt

  • Flexibel

  • Snel

  • Transparant

Goes Handling heeft een locatie in De Meern en in Barendrecht met locatie Kivits-Goes Handling. Op die manier kunnen we snel schakelen en hebben we genoeg capaciteit.

Try Us!

+31 (0)88 325 1520