Warehousing

Om het transport beter te kunnen stroomlijnen, maar ook om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft Goes de beschikking over een geconditioneerd Handlingcentre. Bij Goes Handling word het vervoer van containers vanuit de haven naar de Meern geregeld, worden de goederen ingeklaard, KCB-controles worden uitgevoerd (ook Rusland), documentatie wordt verzorgd, voorraad word beheerd, goederen worden in- en uitgeslagen en de goederen kunnen worden verpakt en omgepakt.

Het Handlingcentre is volledig geconditioneerd en bevat tevens koelcellen, waarin producten kunnen worden opgeslagen, zolang de klant dit wenst. In de koelcellen, met een te variƫren temperatuur, is momenteel plaats voor 11.000 pallets. Van de aanwezige koelcellen hebben 10 cellen, met elk een capaciteit van tussen 150 en 200 ton, een ULO installatie, waarmee fruit voor een langere periode kan worden opgeslagen.

Voor informatie over (ULO) opslagmogelijkheden bij Goes Handlingcentre kunt u contact opnemen met +31 (0)88 325 1520 of stuur een e-mail naar info@goeshandling.nl